Lajme & Evente

DISTRIBUTORI I VITIT 2020

Në vlerësim të performancës së shkëlqyer në 2020, Wacker Chemie i dha Berdica Cement Çmimin e Artë si Distributor i Wacker.

Çmimi njeh arritjen e objektivave të partnerëve distributorë si dhe angazhimin e tyre të fuqishëm në bashkëpunimin e suksesshëm.

Berdica Cement falënderon Wacker Chemie për mbështetjen dhe produktet e shkëlqyera si dhe për partneritetin afatgjatë dhe të besueshëm.

DISTRIBUTORI I VITIT 2019

Në vlerësim të performancës shumë të mirë në 2019, Wacker Chemie i dha Berdica Cement Çmimin e Argjendtë si Distributor i Wacker.

Çmimi njeh rezultatet dhe arritjet e spikatura të partnerëve distributorë.

Berdica Cement është e përkushtuar për vazhdimin e bashkëpunimit të suksesshëm dhe falënderon Wacker Chemie për marrëdhënien afatgjatë dhe besimin e investuar.

DIPLOMË NGA CHR. HANSEN

Chr. Hansen shpërbleu Berdica Cement me Diplomë për partneritetin me kompaninë më të qëndrueshme në botë.

Chr. Hansen është renditur si kompania më e qëndrueshme në botë, një arritje e shpallur më 22 janar 2019 gjatë Forumit Ekonomik Botëror në Davos, Zvicër.

Si partner i Chr. Hansen, Berdica Cement ka kontribuar aktivisht në adresimin e sfidave madhore botërore si shpërdorimi i ushqimit, përdorimi i tepruar i antibiotikëve dhe qëndrueshmëria agrare.

SIMPOZIUM MBI TRENDET DHE TEKNOLOGJITË MË TË REJA

“Përjeto trendet dhe teknologjitë më të reja në industrinë e ndërtimit dhe të bojërave” ishte titulli i simpoziumit të organizuar nga Berdica Cement në bashkëpunim me partnerët e saj furnitorë në Tiranë më 19 deri 20 tetor 2016.

Berdica Cement mirëpriti me shumë kënaqësi përfaqësuesit nga kompanitë partnere, si të furnitorëve ashtu edhe të klientëve, të cilët shkëmbyen me njëri tjetrin njohuritë dhe eksperiencat praktike më të mira.

Më shumë &gt

Simpoziumi shërbeu si një platformë e dobishme komunikimi, ku nga njëra anë furnitorët tanë prezantuan produktet dhe inovacionet e tyre dhe nga ana tjetër klientët tanë përfituan nga mundësia për të shtruar pyetje dhe për të vënë në dukje nevojat dhe pritshmëritë e tyre.

Berdica Cement fokusohet në ndërtimin e partneriteteve të suksesshme dhe të qëndrueshme si me furnitorët ashtu edhe me klientët, ku shkëmbimi i njohurive dhe informacionit luajnë një rol të rëndësishëm.

&lt Më pak

DISTRIBUTORI I VITIT 2010

Berdica mori pjesë në kompeticionin e Wacker Chemie dhe fitoi Çmimin e Artë.

Wacker Chemie e vlerësoi Berdicën për arritjet e saj si partner distribucioni me çmimin Distributor i Vitit.

Çmimi vlerëson rezultatet dhe arritjet e spikatura nga partnerët distributorë.

DISTRIBUTORI I VITIT 2008

Berdica mori pjesë në kompeticionin e Wacker Chemie dhe fitoi Çmimin e Argjendtë.

Wacker Chemie e vlerësoi Berdicën për arritjet e saj si partner distribucioni me çmimin Distributor i Vitit.

Çmimi vlerëson rezultatet dhe arritjet e spikatura nga partnerët distributorë.