Berdica mori pjesë në kompeticionin e Wacker Chemie AG’s dhe fitoi Çmimin e Argjendtë.

Wacker Chemie AG e vlerësoi Berdicën për arritjet e saj si partner distribucioni me çmimin Distributor i Vitit.

Çmimi vlerëson rezultatet dhe arritjet e shquara nga partnerët distributorë.

Leave a Reply

Review

*