Simpoziumi shërbeu si një platformë e dobishme komunikimi, ku nga njëra anë furnitorët tanë prezantuan produktet dhe inovacionet e tyre dhe nga ana tjetër klientët tanë përfituan nga mundësia për të shtruar pyetje dhe për të vënë në dukje nevojat dhe pritshmëritë e tyre.

Leave a Reply

Review

*